Ελληνικά
Άρδευση
Βιομηχανικά Φίλτρα
Ύδρευση

Η εταιρία


Η εταιρία DROP παρέχει λύσεις φίλτρανσης στην γεωργία, βιομηχανία κα ύδρευση από το 1971.

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων και δυνατότητας κατασκευής ειδικών προϊόντων ανά περίπτωση, η DROP καλύπτει διάφορες εφαρμογές διαχείρισης του νερού προς φίλτρανση.
Η DROP ακολουθώντας την τεχνολογία δεσμεύεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της για αποδοτικές λύσεις στην φίλτρανση μέσω καινοτομικής έρευνας και ανάπτυξης.


Κάθε σταγόνα νερού έχει την δικιά της ιστορία.....Σας εγγυόμαστε ότι θα πάρετε το καλύτερο από αυτήν.


1. Γεωργία
Η DROP κατασκευάζει φίλτρα τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις της άρδευσης. Εστιάζοντας στις ανάγκες των πελατών αναπτύσσει λύσεις φίλτρανσης σύμφωνα με την ποιότητα του νερού και τις απαιτήσεις των καλλιεργειών.

2. Βιομηχανία
Ένα μεγάλο φάσμα από φίλτρα DROP σχεδιάζονται ειδικά ώστε να πληρούν τις ειδικές ανάγκες και απιτήσεις στον τομέα της βιομηχανίας. Τα φίλτρα της DROP χρησιμοποιούνται ως ολοκληρωμένες λύσεις ή ως στοιχεία από ολοκληρωμένα κυκλώματα για πύργους ψύξεως, απόβλητα, επεξεργασία νερού.

3. Ύδρευση
Τα φίλτρα της DROP μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις περισσότερες εφαρμογές φίλτρανσης πόσιμου νερού για την διαχείριση και επεξεργασία του νερού. Τα φίλτρα μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες της εφαρμογής

active³ 4.9 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης