ΑΡΔΕΥΣΗ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
ΥΔΡΕΥΣΗ
Πλοήγηση
Φίλτα αναρρόφησης - Σειρά AF

Η σειρά AF είναι αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα της  αναρρόφησης των αντλιών.  Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους τύπους πηγών νερού, όπως λίμνες, ποτάμια, δεξαμενές κ.λπ.
   Tα φίλτρα της σειράς AF εγκαθίστανται   πριν από την αντλία (φίλτρο αναρρόφησης)στην είσοδο και παρέχουν προστασία, εξοικονόμηση ενέργειας, ελαχιστοποίηση της συντήρησης και διευκολύνουν την συνεχόμενη λειτουργία. Έτσι παρατείνουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής της αντλίας και του ίδιου του συστήματος και διασφαλίζει την αποτελεσματική και αποδοτική άντληση.
   Το φίλτρο εγκαθίσταται βυθισμένο στο νερό. Όταν η άντληση ξεκινά, το νερό ρέει μέσα από την σίτα και τα  μεγάλα αιωρούμενα σωματίδια και στερεή βρωμιά συσσωρεύονται στην σίτα εμποδίζοντάς την είσοδο τους στην αντλία και το σύστημα του νερού.
    Η σίτα  καθρίζεται αυτόματα με ψεκασμό νερού από ειδικό μηχανισμό με ακροφύσια, ο οποίος περιστρέφεται συνεχώς και καλύπτουν ολόκληρη την περιοχή της σίτας.

 

Χαρακτηριστικά
παροχή
έως 1200 m3/h
Μεγάθη 4" - 16''
Πίεση καθαρισμού        
2 - 3 bar
Υλικά κατασκευής
Κορμός Χάλυβας S235JR
Καπάκι Χάλυβας S235JR
Σύστημα ψεκασμού Ορείχαλκος - PVC
Σίτα Ανοξείδωτος χάλυβας AISI304
Βαφή  Χημική επεξεργασία επιφάνειας, πολυεστερική ηλεκτροστατική πούδρα έως 120micron πάνω σε στρώμα γαλβανιού για μέγιστη αντιδιαβρωτική προστασία.